MMA-stjernen Sean Strickland: ‘En fejl at lade kvinder stemme’

Foto: Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images

MMA-kæmper Sean Strickland er kendt for at have kontroversielle holdninger. Netop dette har han igen formået at bevise, at han ikke er bange for at have.

Onsdag deltog Sean Strickland i et pressemøde forud for sin kommende kamp i UFC. Her beviste han igen, at han har nogle meget kontroversielle holdninger. Han udtrykte nemlig, at det er en fejl, at kvinder har fået lov til at stemme.

Ikke nok med det, så kom udtalelsen i forbindelse med, hvordan vi får rettet op på verden. Her stillede han spørgsmålstegn ved, om det hele gik galt, da kvinderne fik stemmeret.

“Måske gik det galt, da vi lod kvinderne stemme? Ingen fornærmelse tilsigtet, sagde Strickland ifølge Ekstra Bladet på pressemødet for kampen mellem ham og Abusupiyan Magomedov.

“De gav kvinder adgang til arbejdslivet, og nu tjener vi færre penge, børn opdrager sig selv på TikTok, for helvede. Vi skal tilbage til 1942. Eller måske 1958 efter, at vi kørte tyskerne over.”

Han stoppede dog ikke her, for ifølge svenske Aftonbladet slog han også fast, at kvinderne ‘skal tilbage til køkkenet’.

“Som en kollektiv gruppe af mænd skal vi stemme på en, der vil bringe kvinderne tilbage til køkkenet, sætte en mand i arbejde, hæve lønningerne og bygge en forbandet mur,” lød det også fra ham.

Det var ikke alle tilstedeværende journalister, der tog godt imod svarene fra Strickland. Det fik en af dem til at spørge, om han havde overvejet at gå i terapi.

Den 32-årige MMA-kæmper var dog hurtig til at udtrykke sin undren over dette. Han spurgte blot, hvorfor han dog skulle gå i terapi.

Hans udtalelser har efterfølgende spredt sig på de sociale medier, hvor de har skabt stor forargelse. Det har dog længe været kendt, at han har nogle meget kontroversielle holdninger.

Tidligere har han ifølge Ekstra Bladet erkendt, at han som ung var nynazist. Desuden har han talt åbent om, at han har haft tanker om at slå ihjel.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024