MMA-stortalent er død: Hun blev kun 21 år

Foto: Privat

MMA-stjernen var på vej frem i kampsportsverdenen, men nu er hun gået bort i en alt for tidlig alder.

Søndag satte Shalie Lipp sig ind i en bil ved Red River i Moorhead, Minnesota. Desværre kom den blot 21-årige MMA-stjerne ikke levende ud af bilen igen.

Bag rattet sad en 35-årige fører, der forulykkede og kørte sammen med en anden bil. I den anden bil sad tre personer.

Shalie Lipp gik bort i den tragiske ulykke, mens de fire andre personer, der også var involveret i ulykken, alle overlevede.

Ifølge MyMMANews.com er det lokale politi gået ud med oplysningen om, at hun ikke havde sele på, da de kørte galt. Det var en skæbnesvanger beslutning, at hun undlod at bruge sikkerhedsselen, da det endte med at koste hende livet.

Lipp, der var i fuld gang med at skabe et navn for sig selv i MMA-verdenen, skulle have været i aktion den 20. maj. Her skulle hun have kæmpet ved stævnet ‘Ignite No Mercy 11’ i Kent Freeman Arena.

Forud for dette stævne, har promoteren vurderet, at hun var på vej til at blande sig i MMA-sportens topklasse. Konkret siger hun, at hun havde kurs mod UFC.

“Alle vidste, hvor stort potentiale hun havde, og hun havde kurs mod UFC,” lyder det fra Jeremy Bjornberg ifølge MyMMANews.com.

Eric Sweeney, der var træner for Lipp, er knust over, at den unge stjerne har mistet livet.

“Mit hjerte er helt ødelagt. Du var sådan en fantastisk person og fuld af håb og drive. Du er en af de få personer, jeg har mødt, der virkelig er gået efter guldet. Og det vil jeg aldrig glemme dig for,” siger han.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024