‘Mød mig på parkeringspladsen’: Lance Stroll til Pierre Gasly efter ulykke

Foto: Vince Mignott/MB Media/Getty Images

Lance Stroll var hurtig til at lange ud efter Pierre Gasly efter Storbritanniens Grand Prix, hvor de to kørere kolliderede.

Efter Storbritanniens Grand Prix var Lance Stroll hurtig til at sætte gang i fejden mellem ham og Pierre Gasly. Da han udtalte sig om deres kollission, sagde han, at de kunne mødes ‘på parkeringspladsen’ for at løse deres uoverensstemmelser.

Gasly og Stroll kørte sammen ved indgang til Club-svinget på de sidste omgange af løbet, hvor de kæmpede om en 11. plads.

Stroll kørte bredt ind i Vale, men skar derefter et hjørne og kørte tilbage på banen, hvor han ramte Gasly i siden.

Det fik store konsekvenser for Gasly, da affjedringen på hans Alpine-bil blev ødelagt. Derfor måtte han trække sig fra løbet, hvilket hans holdkammerat Esteban Ocon havde gjort tidligere.

Efterfølgende blev Aston Martin-køreren idømt en straf på fem sekunder, hvilket sendte ham ned på en 14. plads. Desuden fik han også to strafpoint på sin FIA-superlicens.

Efter løbet har Stroll gjort en stor indsats for at nægte enhver skyld i ulykken. Samtidig lavede han sjov med, at han ville mødes med Gasly ‘på parkeringspladsen’, så de kunne tale om deres uoverensstemmelser.

“Nej, jeg møder ham på parkeringspladsen senere! Jeg blev tvunget af banen begge gange, jeg passerede ham. Så jeg er ikke helt sikker på, hvorfor jeg fik en straf, fordi jeg ikke fik plads,” sagde han til Express.

“Jeg fik en ‘track limits’-advarsel for den ene, og jeg blev tvunget ud.  Næste gang jeg passerede ham, fik jeg ingen plads. Jeg blev tvunget ud, og kom så tilbage på banen, og vi kolliderede. Hvis jeg fik mere plads, havde jeg ikke behøvet at komme tilbage på banen, og vi ville ikke have ramt hinanden.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024