Møllgaard støtter stressramt Mikkel Hansen: Dette taler vi ikke om

Foto: Nikola Krstic/MB Media/Getty Images

Mikkel Hansen er blevet sygemeldt med stress, og hans holdkammerat Henrik Møllgaard forsøger at hjælpe ham, så godt han kan.

Omtrent en uge efter, at det danske landshold vandt VM i håndbold i januar, blev det meldt ud, at Mikkel Hansen var blevet sygemeldt med stress.

Det betød, at den danske verdensstjerne trak stikket helt. Derfor har han heller ikke været set på håndboldbanen siden.

Henrik Møllgaard, der i dag er holdkammerater med Mikkel Hansen i Aalborg Håndbold, og har været det i mange år på landsholdet, forsøger at hjælpe sin holdkammerat og ven på bedst mulig vis.

“Jeg taler med ham, men om meget andet end håndbold. Det er jo ikke kun det, han skal have pause fra lige nu. Det er mit bedste bud på at give ham en ro, men samtidig være der som ven og ikke som holdkammerat,« siger Møllgaard til B.T.

“For min del har det været en blanding af gerne at ville være der som ven og parkere håndbold og prøve ikke tale for meget håndbold, når vi taler sammen.”

Det seneste års tid har den 35-årige Mikkel Hansen været presset af flere årsager. Blandt andet blev han ramt af en blodprop, og skiftede ligeledes også Paris ud med Aalborg, da han forlod PSG til fordel for Aalborg Håndbold.

Henrik Møllgaard siger også, at han er sikker på, at det må være svært for Mikkel Hansen at trække sig, da han dermed også ‘forlader fællesskabet for en tid’.

Der er ingen meldinger om, hvornår det forventes, at Mikkel Hansen vender tilbage til håndboldbanen. Derfor er det heller ikke en garanti, at han når at vende tilbage, inden denne sæson går på hæld.

lørdag 2. december 2023

fredag 1. december 2023

torsdag 30. november 2023