Moises Caicedo skifter til Chelsea: Koster en milliard kroner

Foto: Shutterstock

Der har været stor forvirring om hans skifte, men nu meldes det, at alt er kommet på plads.

På det seneste har der været stor tvivl om Moises Caicedos fremtid. Han har været kædet sammen med flere klubber, men nu skulle en aftale være på plads.

I sidste uge blev det meldt, at Liverpool var blevet enige med Brighton om en aftale. Derfor var der en klar forventning om, at den 21-årige profil snart kunne kalde Anfield for sin hjemmebane.

Som er det dog ikke endt, fordi Caicedo pludselig nægtede at skifte til Liverpool. I stedet stod han fast på sin oprindelig udmelding om, at han ville fortsætte sin karriere i Chelsea.

Nu meldes det, at alt er på plads med Chelsea. Derfor kan unge talent inden længe løbe ud på Stamford Bridge, og kalde det for sin hjemmebane.

Sådan lyder det fra den anerkendte transferjournalist Fabrizio Romano. Han melder også, at det koster Chelsea dyrt at hente Caicedo. Faktisk har han været så dyr, at der er blevet sat en ny britisk rekord.

Romano skriver, at Chelsea har indgået en aftale med Brighton om en pris på 115 millioner pund. Dette svarer til 994 millioner danske kroner, hvorfor prisen næsten rammer den gyldne milliard.

I forbindelse med sit skifte til Chelsea, vil han blive udstyret med en lang kontrakt. Romano rapporterer, at hans kontrakt kommer til at løbe frem til juni 2031. Desuden vil der i kontrakten være en option om at forlænge til 2023.

Det eneste, der mangler at komme styr på, er det obligatoriske lægetjek. Dette skulle allerede være planlagt, hvorfor en officiel udmelding forventes at ske indenfor de kommende dage.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024