Monacos arrangører forventer ingen forsinkelser trods aflysning på Imola

Foto: Charles Coates/Getty Images

Arrangørerne af Monacos grandprix frygter ikke for forsinkelser på grund af oversvømmelserne, der har ramt Italien.

I næste weekend skal Formel 1-feltet en tur forbi Monaco. Der har dog været spekuleret i, hvorvidt situationen i Imola vil føre til forsinkelser på Rivieraen. Det er arrangørerne af det ikoniske grandprix dog ikke bekymrede for.

Der er ikke mere end 500 kilometer mellem banen i Imola og Monaco, hvor næste weekends grandprix skal afvikles.

Kun et begrænset hold fik adgang til Autodromo Enzo e Dino Ferrari torsdag, hvor de kunne begynde at pakke sammen og vurdere eventuelle vandskader.

Formel 1-ledelsen har meddelt, at elektrisk udstyr har været under vand. I samme ombæring er det blevet bekræftet, at udstyret til Monaco, har overlevet oversvømmelsen.

“Vi skulle forlade Imola søndag aften, hvilket giver os en margin nu,” sagde Ferrari-boss Frederic Vasseur til Auto Hebdo.

Den tyske avis Bild har haft journalister forbi Imola, hvorfra de har rapporteret, at selve paddocken ikke har været oversvømmet.

“Intet er oversvømmet i paddocken, men sporene af oversvømmelserne fra de foregående dage er tydeligt synlige,” skriver avisen.

Desuden har en talsperson for Automobile Club de Monaco meldt ud, at de forventer, at holdene snart ankommer i Monaco.

“Lastbilerne ankommer i morgen. Vores logistikteam er klar til at byde dem velkommen,” sagde talsmanden sent torsdag.

Hvad angår det aflyste grandprix i Italien, er det blevet bekræftet i en pressemeddelelse, at billetter enten kan overføres til 2024 eller refunderes.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024