Morsomme scener fra Cincinnati Open: Daria Kasatkina kan ikke tro sine egne øjne

Foto: Twitter

Under Cincinnati Open endte Daria Kasatkina med at overvære noget, hun ikke havde regnet med.

Tennisstjernen Aryna Sabalenka besluttede sig for at tage sagen i egen hånd, og selv tørre banen af under sin kamp mod Daria Kasatkina ved Cincinnati Open.

Denne løsning valgte Kasatkina dog ikke, men ifølge Sportskeeda havde hun også fokus på noget helt andet. Hun virkede nærmest lamslået, da en ny tørremaskine blev kørt ind på banen.

Sabalenka endte med at vinde over Kasatkina i to sæt med cifrene 6-3, 6-3. Kampen blev dog ikke afviklet uden udfordringer, da de flere gange måtte afbryde kampen på grund af regnvejret.

Den første afbrydelse af kampen forekom ved stillingen 5-2 i første sæt. Sabalenka formåede at undlade at lade sig påvirke at afbrydelsen, og sikrede ubesværet en sejr i første sæt.

I andet sæt fik begge spillere et break, men det til sidst fik Sabalenka taget kontrol over kampen. Hun formåede at udnytte sit fjerde breakpoint til at bringe sig selv i front med 4-3.

Derefter leverede hun endnu et break mod Kasatkina, og hun kunne derfor lukke ned for kampen. Den hviderussiske stjerne formåede at vinde fem ud af ni breakpoints i løbet af kampen.

Under en afbrydelserne tog Sabalenka også initiativ til at begynde at tørre banen af. Hun tog et håndklæde i hånden, hvorefter hun begyndte at fjerne de vandpletter, som tørremaskinen ikke fik med.

I mellemtiden havde Kasatkina mere travlt med at virke forbavset over tørremaskinen, der blev brugt på banen.

Faktisk så hun direkte forvirret ud, da maskinen blev brugt foran hende. Til sidst ende det med, at hun henvendte sig til dommer Kader Nouni, for at forhøre sig om maskinen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024