Mykhailo Mudryk reagerer på fan, der råber ‘London er rød’ før Chelsea møder Arsenal

Foto: Mike Hewitt/Getty Images

Mykhailo Mudryk besluttede at tage til genmæle mod en fan, der kom med tilråb.

Den 21. oktober finder et brag af en kamp sted. Her tørner Arsenal og Chelsea sammen i en kamp, der kommer til at afgøre, om London er rød eller blå.

I denne forbindelse har fans fra begge sider naturligvis givet udtryk for deres forventninger. Dette gjorde en fan blandt andet, da han fik øje på Mykhailo Mudryk. Det fik ham nemlig til at råbe ‘London er rød’ i retning af ham.

Tilråbet kom, da Mudryk trådte ind i en holdbus sammen med resten af Ukraines landshold, skriver Metro.

Mudryk var meget tæt på at skrive kontrakt med Arsenal, men endte i stedet med at acceptere et tilbud fra Chelsea. Det er en beslutning, han senere er blevet hånet for, på grund af Chelseas forfærdelige form.

Desuden har det også været småt med spilletiden for den 22-årige kantspiller, der blev hentet for 88,5 millioner pund. Derfor er det også kun blevet til et mål og to oplæg.

Hans manglede målbidrag har kun medført, at han har fået yderligere kritik for sit fravalg af Arsenal. Blandt andet gik en video viralt i august, hvor en Gunners-fans råbte til ham.

“Arsenal, bror. Mudryk, Arsenal. Dit drømmehold. Kom nu. Hvis du havde spillet, ville du have vundet Premier League,” sagde fanen.

Og nu er Mudryk igen blevet genstand for tilråb, da en tilhænger torsdag råbte ‘London er rød’ i hans retning. Det var naturligvis hentydning til Chelseas kommende kamp mod Arsenal efter landskampspausen.

Inden han kom med dette tilråb, havde fanen spurgt Mudryk om en selfie. Derfor var kantspilleren hurtig til at svare: ‘Hvorfor beder du så om et billede?’.

Den ukrainske stjerne scorede i Chelseas seneste sejr over Fulham. Det samme skal han forsøge at gøre, når The Blues tørner sammen med Arsenal.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024