Napolis præsident sender en klar besked om Victor Osimhens fremtid

Foto: Alessandro Sabattini/Getty Images

Napoli-præsident Aurelio De Laurentiis melder klart ud om Victor Osimhen, efter klubben vandt Serie A-titlen.

Victor Osimhen har haft en rigtig god sæson for Napoli, og har spillet en stor rolle i, at klubben netop har vundet sin første Serie A-titel i 33 år.

Luciano Spallettis tropper blev hyldet torsdag aften, hvor Osimhen også scorede sit 27. mål i denne sæson, hvilket sikrede et enkelt point med fra kampen mod Udinese.

Den store triumf førte til en kæmpe fest i byen, der ikke har haft lignende succes, siden Diego Maradona var i sin bedste alder.

Nu frygter klubbens fans dog, at Osimhen kan være på vej væk til sommer, da en række af de største klubber i Europa har et godt øje til ham. Dette omfatter bl.a. Manchester United og Chelsea.

Hverken Anthony Martial eller Wout Weghorst ser ud til at have en fremtid på Old Trafford under Erik ten Hag, hvorfor den hollandske træner ønsker at hente Osimhen.

Også i Chelsea er det en prioritet at hente en ny angriber.

Osimhen har været kædet sammen med et skifte til Premier League i lang tid, men De Laurentiis har nu gjort det klart, at klubben ikke ønsker at sælge ham.

“Jeg vil ikke sælge Victor Osimhen denne sommer. Der er ingen chance for det,” sagde han ifølge Metro.

Den tidligere Lille-angriber var ikke i humør til at tale om sin fremtid efter at have scoret målet, der sikrede dem titlen i Serie A.

“Vi har ventet så mange år på dette øjeblik og at kunne levere Scudettoen til Napoli er noget, vi ikke vil glemme. Det vil fortsætte med at leve i vores hjerter resten af vores liv,” sagde han.

“Jeg er glad på holdets vegne og på alle i Napolis vegne. Nu kan vi fejre mesterskabet på vores stadion og vi kommer til at huske det hele livet.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024