Nathan Ake rejser ikke med Manchester City til Madrid

Foto: Isaac Parkin - MCFC/Manchester City FC via Getty Images

Manchester City-forsvarer Nathan Ake er ikke med i Champions League-semifinalen mod Real Madrid tirsdag aften.

Den 28-årige Nathan Ake har været en vigtig spiller for Manchester City i denne sæson, hvor han har været en del af startopstillingen i 31 ud af 38 af sine kampe.

Ake vendte for nyligt retur efter en lårskade, men blev igen tvunget til at forlade banen med en ny muskelskade i Citys 2-1-sejr over Leeds United i Premier League denne weekend.

Den hollandske forsvarer deltog ikke i mandagens træning og klubben bekræftigede efterfølgende, at han ikke vil være en af de 21 spillere, der rejser til Madrid.

Lørdag var det Kyle Walker, der blev skiftet ind i stedet for Ake, og det kan potentielt også være ham, der skal dække ind tirsdag aften.

Dermed vil bagkæden bestå af Walker, Ruben Dias og Manuel Akanji, mens John Stones vil fortsætte i sine frie midtbanerolle.

Aymeric Laporte er dog også en mulighed for Pep Guardiola, mens 18-årige Ryan Lewis, der spillede den sidste halve time mod Leeds ligeledes kan være med i overvejelserne.

Mens Ake må sidde over, kan Cole Palmer glæde sig over, at han er blevet udtaget til truppen, efter at have siddet over i de seneste tre kampe i Premier League med en ankelskade.

Også Real Madrid må klare sig uden en række spillere, da Eder Militao har karantæne, mens Dani Ceballos er ude med en skade.

Ferland Mendy har deltaget i holdets træning efter en længere periode med et lægproblem, men han er ikke blevet udtaget til Carlo Ancelottis trup.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024