NBA-drama når nye højder efter James Harden seneste beslutning

Foto: Shutterstock

NBA-stjernen James Harden har truffet en stor beslutning, som kan ende med at få styr betydning for hans fremtid.

Kort tid efter, at Philadelphia 76ers havde afsluttet deres forhandlinger med andre hold om at bytte James Harden væk, besluttede han, at han ikke ønskede at spille i Philadelphia.

Ikke nok med det, så skulle han være gået så vidt at have insisteret på, at han ikke skal deltage i træningslejren.

Ifølge Sam Amick har James Harden derfor formået at placere 76ers i en meget svær position. Særligt på grund af det tidspunkt i offseason, som vi befinder os i.

Det vides ikke, hvilke bud, som Philadelphia har modtaget på Harden. Tilsyneladende var det dog ikke noget, som de var specielt interesserede i. Derfor valgte de ganske enkelt at lukke ned for det.

Derfor er der også en stor uvished om Hardens fremtid. Der ser ikke ud til at være den store interesse for at hente ham, og 76ers vil helst gerne beholde ham.

Alligevel skulle Harden været nået til den konklusion, at han ikke ønsker at deltage i træningslejren med 76ers. Det må derfor siges, at det ikke er en ideel situation for Philly.

Da Harden har et ønske om at forlade sit nuværende hold, har han sat sin agent på arbejde. Han gør sit bedste for at skabe et marked for sin klient, men hidtil har det ikke ført noget med sig.

Ifølge Swish Cultures og NBA Central mener James Hardens agent, at Harden vil ‘træde ind i næste sæson i sin karrieres bedste form’ og han vil ‘ikke blive overrasket, hvis han er med i MVP-samtalen’.

Det må siges at være meget dristige påstande, men for hans agent handler det naturligvis om at skabe interesse omkring ham.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024