NBA-stjerne skubber holdejer omkuld

Foto: Joe Amon/The Denver Post via Getty Images

I et forsøg på at få fat i bolden, så han kunne genoptage spillet, endte serbiske Nikola Jokic med at skubbe en holdejer omkuld.

Phoenix Suns vandt søndag med 129-124 over Denver Nuggets, men et kortvarigt drama udenfor banen tog alt opmærksomheden.

Få minutter før pausen, kæmpede hjemmeholdets Josh Okogie for at holde en bold på banen, da han blev skubbet og endte ude blandt publikum.

Mens han lå blandt publikum, løb udeholdets store stjerne Nikola Jokic ud til ham.

Det var dog ikke for at hjælpe ham op, men derimod for at hente bolden, så kampen kunne blive sat i gang igen.

Desuden havde Jokic sandsynligvis også luret, at de ville kunne udnytte en fem mod fire-situation på banen, da Okogie stadig befandt sig blandt tilskuerne.

Bolden var dog havnet hos Phoenis Suns-ejer Mat Ishbia, som ikke havde planer om at give den til Jokic uden kamp. I stedet holdt han godt fast i bolden og trak den til sig.

Det hele kulminerede, da bolden blev sendt op i luften og længere væk fra banen. Det blev Jokic tilsyneladende vred over og han skubbede Ishbia i brystet, så han faldt omkuld.

Dommerne var dog hurtige til at vurderede episoden og det kostede Jokic en teknisk fejl.

Efter kampen slog han fast, at han ikke er bekymret for, at det får yderligere konsekvenser for ham i form af en bøde eller karantæne

Han mener nemlig, at NBA skal holde hånden over ham i denne situation, da det var Ishbia, der rørte ham først.

“Han rørte mig først, så ligaen (NBA, red.) bør beskytte mig. Han er en fan. Jeg ved, hvem han er, men han sad ved siden af banen, så han er en fan. Uanset hvem han er, kan han ikke påvirke spillet ved at holde på bolden,” sagde Jokic ifølge TV 2 Sport.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024