NBA-stjernen Joel Embiid får kæmpe bøde for ‘anstødelig opførsel’

Foto: Joel Embiid / NBC Sports

NBA-stjernen Joel Embiid skal til lommerne, da han er blevet idømt en stor bøde for ‘anstødelig opførsel’.

Det er ikke noget nyt, at man kan få store bøder i NBA. Derfor er det en god idé at opføre sig ordentligt, hvis man som NBA-spiller foretrækker at beholde sin løn.

Det har Philadelphia 76ers-stjernen Joel Embiid nu lært på den hårde måde. Ifølge BBC er han nemlig blevet idømt en bøde på hele 35.000 dollars, hvilket svarer til næsten 250.000 kr.

Årsagen til, at han skal til lommerne er, at han flere gange lavede en ‘uanstændig gestus’ mod Portland Trail Blazers, da de to hold tørnede sammen.

Hændelsen fandt sted i tredje quarter af kampen mellem de to hold, som blev afviklet søndag. Her havde Embiid netop lavet point, hvorefter der blev begået en fejl af Malcom Brogdon.

Den 29-årige Embiid fik ikke sendt bolden i kurven på det efterfølgende straffekast. I sidste ende havde det dog ikke den store betydning, da 76ers trak sig sejrrigt ud af kampen i Wells Fargo Center. Den endte 126-98 til 76ers.

Embiid er seksdobbelt All-Star-vinder og blev desuden kåret til NBA MVP i 2022/23-sæsonen. Med sejren over  Portland Trail Blazers, er 76ers nu at finde på en 2.-plads i Eastern Conference.

Deres næste kamp bliver mod Toronto Raptors, som kommer på besøg i Philadelphia den 3. november. Hvis han vil undgå at skulle betale endnu en bøde, skal han naturligvis afholde sig fra at fejre sine scoringer på samme måde.

Det bliver dog næppe et problem at betale bøden, da Embiid står til at tjene 47,6 millioner dollars i denne sæson. Det svarer til næsten 340 millioner kroner.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024