Nedslået Kevin Magnussen: ‘Det er, hvad det er’

Foto: Dan Istitene - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Der var høje forventninger til Haas forud for løbsweekenden i Austin, men desværre er de ikke blevet indfriet.

Kevin Magnussen har kæmpet hele sæsonen, fordi hans Haas-racer ikke har været tilstrækkelig. Det amerikanske hold har især kæmpet med bilens dækhåndtering, som har været den værste i feltet.

Alligevel har de afholdt sig fra at indføre forskellige opgraderinger i løbet af sæsonen. Det har de øvrige hold gjort ad flere omgange, men Haas har derimod holdt sig til små justeringer.

Årsagen til dette er, at de har arbejdet på et helt nyt koncept. Et koncept, der i høj grad er inspireret af den succesfulde Red Bull RB19. Denne bil er blevet introduceret i denne weekend i Austin, men resultaterne har ladet vente på sig.

Det kom blandt andet til udtryk i lørdagens sprintløb, hvor danske Kevin Magnussen måtte nøjes med en 18.-plads. Det var naturligvis ikke, hvad holdet havde håbet på, inden weekenden blev sat i gang.

Hvad der dog er værd at bide mærke i er, at holdet kun har haft én træning med den nye bil. Derfor har de ikke haft mulighed for at lege med og analysere forskellige opsætninger.

Efter sprintløbet udtalte Kevin Magnussen sig til den officielle Formel 1-hjemmeside.

“Det var selvfølgelig ikke et fantastisk sprintløb. Tempoet faldt en del. Vi ser på det i aften, men vi kan ikke ændre på noget til i morgen (søndag, red.). Så det er, hvad det er. Vi får se, hvad vi kan gøre,” sagde den danske racerkører.

Han forklarede også, at han fik en god start, men at han efter et par omgange begyndte at blive overhalet. Han påpegede selv, at dette var forårsaget af, at han begyndte at miste fart i bilen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024