Nedslået Rafael Nadal afslører: Dette er mit sidste håb

Foto: Stringer/Anadolu Agency via Getty Images

Rafael Nadal har afsløret, at det er hans sidste håb, hvis han skal være i stand til at konkurrere ved French Open i slutningen af maj.

Spanske Rafael Nadal har afsløret, at han har startet ny behandling af sin hofte, da han håber, at det vil virke i en sådan grad, at han kan konkurrere ved French Open.

Torsdag i denne uge afslørede den spanske stjerne, at han ikke stiller op ved Madrid Masters, da han endnu ikke er kommet sig over sin skade.

Den oprindelige udmelding fra Nadal efter Australian Open i januar var, at han ville være klar til Monte-Carlo Masters. Hans genoptræning er dog ikke gået, som forventet.

“Skaden er stadig ikke helet, og jeg kan ikke finde ud af, hvad jeg har brug for, for at kunne konkurrere,” skrev Nadal på Instagram.

“Jeg trænede, men for et par dage siden besluttede vi os for at ændre kursen lidt, lave en anden behandling og se om tingene forbedres til, hvad der kommer næste gang. Jeg kan ikke give deadlines, for hvis jeg vidste det, ville jeg fortælle det, men jeg ved det ikke.”

De fleste havde regnet med, at Nadal ville vende tilbage til banen i Monte-Carlo, men hans genoptræning er ikke forløbet, som han havde regnet med.

Nu står Nadal et vanskeligt sed, da han ved, at det er en meget udfordrende situation at stå i blot en måned før French Open.

“Det har været nogle svære uger og måneder. Som I ved, led jeg en alvorlig skade i Australien,” siger Nadal ifølge TennisWorldUSA.

“I første omgang skulle det være en periode på seks til otte uger, og vi er nu på fjorten. Virkeligheden er, at det ikke er, som vi havde forventet. Alle medicinske indikationer er blevet fulgt, men på en eller anden måde har udviklingen ikke været, hvad de oprindeligt fortalte os, og vi befinder os i en vanskelig situation.”

“Ugerne går, og jeg havde idéen om at kunne spille i turneringer, der er de vigtigste i min karriere, såsom Monte Carlo, Barcelona, Madrid, Rom, Roland Garros, og i øjeblikket er jeg gået glip af Monte Carlo og Barcelona. Jeg vil desværre heller ikke være i stand til at være i Madrid.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024