New Yorks Giants underskriver milliardkontrakt med Daniel Jones

Foto: Mitchell Leff/Getty Images

Quarterback Daniel Jones har skrevet under på en ny fireårig kontrakt med New York Giants – og det er en ganske indbringende én af slagsen.

Efter forhandlinger, der har trukket sig ud over flere dage, har quarterback Daniel Jones skrevet under på en fireårig kontrakt med New York Giants.

En person, der har kendskab til situationen, har udtalt til Associated Press, at Giants og Jones nåede til enighed om en ny kontrakt få minutter inden deadline.

Personen udtalte sig til AP, men påkrævede at være anonym, da holdet endnu ikke har offentliggjort den nye aftale.

Det lyder, at han får en kontrakt, der har en værdi af 160 millioner dollars, hvilket spredes ud over de fire år. Dette svarer til mere end 1,1 milliarder kroner, og giver ham derfor en årsløn på omtrent 282 millioner kroner.

Da Jones nu har fået en ny kontrakt, vil de bruge deres såkaldte ‘franchise tag’ til Saquon Barkley, skriver The Guardian.

Barkleys tag er ikke eksklusivt, hvorfor det er muligt for ham at forhandle med andre hold. Han er derfor ikke længere bundet af en kontrakt med Giants.

Dog vil Giants have retten til at matche ethvert tilbud, der kommer fra en anden klub. De modtager to valg til første runde af draften, hvis de beslutter ikke at matche tilbuddet fra en anden klub.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024