Newcastle vil hente disse fire stjernespiller til sommer

Foto: Serena Taylor/Newcastle United via Getty Images

Newcastle er klar til at bruge en stor sum penge på at ruste markant op til sommer. Her skulle de være klar til at hente hele fire store stjerner til klubben.

Til trods for, at Newcastle i dag har saudiarabiske ejere, har de holdt sig fra at foretage flere store indkøb. Grunden til dette er, at de ikke vil risikere at ende i problemer med Financial Fair Play-reglerne.

Som følge af en flot sæson, er der udsigt til, at de skal tage del i det europæiske gruppespil i næste sæson. Hertil ser det også ud til, at de kan sikre sig bedre sponsoraftaler, end de hidtil har haft.

Af denne grund er de klar til at ændre deres strategi til sommer, hvor de vil ruste markant op, ved at foretage en række store indkøb. Det skriver mediet The Telegraph.

Ifølge mediet skulle de have stor interesse i at hente både en stopper, en venstreback, to midtbanespillere og en angriber.

De har dog ikke lyst til at hente hvem som helst til klubben. Tværtimod er der en række store profiler, der især skulle være i deres søgelys. Her bliver det nævnt, at de konkret vil gå efter at hente fire store navne.

The Telegraph mener nemlig at vide, at de skulle være meget ivrige efter at hente spillere som James Maddison, Ivan Toney og Declan Rice, som alle bliver diskuteret som potentielle transfermål.

Derudover lyder det også, at de har et godt øje til både Victor Osimhen og Khvicha Kvaratskhelia, der begge spiller i Napoli. Til trods for, at de har flere spillere på radaren, vil de fokusere på at hente fire af dem.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024