Neymar efterforskes af franske myndigheder

Foto: Etsuo Hara/Getty Images

PSG-stjernen Neymar kan være i problemer, da han bliver efterforsket af de franske myndigheder.

Neymar har ikke lagt skjul på, at han er glad for at spille poker. Faktisk er han så glad for det, at han flere gange har haft samarbejder med firmaer, der udbyder dette, herunder PokerStars.

Hertil har han ofte sendt live på Twitch, når han har spillet poker, hvilket han også gjorde for nylig, hvilket er grunden til, at han nu kan være i store problemer, da han kan have brudt den franske lovgivning.

Det skriver det franske medie RMC Sport.

Mediet skriver også, at dette har ført til, at de franske myndigheder nu har valgt at tage et nærmere kig på den brasilianske stjerne, der spiller for klubben Paris Saint-Germain.

For et par uger siden spillede han hos et online casino, mens han sendte live på sin profil på Twitch. Problemet er, at han har et kommercielt samarbejde med udbyderen Blaze, som nu kan give ham problemer.

Ifølge RMC Sport er det nemlig ikke tilladt at promovere gambling i Frankrig, hvilket potentielt kan være, hvad Neymar har gjort, og det har nu sat gang i en undersøgelse af sagen.

Det har nu ført til, at franske National Gaming Authority har valgt at gå ind i sagen. De er i gang med at undersøge, om den brasilianske stjerne befandt sig i Frankrig, da han gamblede og sendte live på Twitch.

Det er dog ikke sikkert, at han befandt sig i Frankrig, da han spillede, da han ikke skal i aktion for PSG mere i denne sæson. Han sidder nemlig ude med en skade, hvilket han har gjort siden februar.

Af denne grund kan det ikke afvises, at han har valgt at forlade landet, da han f.eks. også har en stor ejendom i Brasilien, hvor han ofte opholder sig.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024