NFL-fans er rasende på Taylor Swift

Foto: Buda Mendes/TAS23/Getty Images for TAS Rights Management

Hitsanger Taylor Swift er kommet i unåde hos NFL-fans, efter hun er begyndt at date stjernen Travis Kelce.

I løbet af de seneste måneder har Taylor Swift og NFL-spiller Travis Kelce været et af de mest omtalte par i verden. Især i USA har der været et stort fokus på det celebre par.

Det skyldes naturligvis, at den kendte sangerinde har været inde og se flere af Kelces kamp. Han spiller for holdet Kansas City Chiefs, som derfor ofte har haft besøg af Swift.

Men den store opmærksomhed omkring parret, er nu blevet for meget for en række NFL-fans. Ifølge Marca mener de simpelthen, at kameraerne fokuserer for meget på Swift, når kampene er i gang.

Selvom mange fans er trætte af det store fokus på Swift, går hun ikke selv op i det. Hun mener nemlig ikke, at det har noget med hende at gøre.

“Jeg ved ikke, hvordan de ved, hvilken lounge jeg er i. Der er et kamera langt væk, og du ved ikke, hvornår du bliver vist i udsendelsen. Så jeg ved ikke, om jeg bliver vist på tv 17 gange eller en gang i løbet af en kamp,” siger hun til Times Magazine.

“Det er ikke bevidst, at jeg pisser nogle sure fædre, Brads og Chads af ved at tage ind og se kampene.”

Hun fortæller også, at hun er blevet rigtig glad for at se amerikansk fodbold. Det har hun ikke været tidligere, og derfor er det også kommet som en overraskelse for hende. Samtidig understreger hun, at hun naturligvis er til stede for at støtte Kelce.

Selvom hun er blevet upopulær blandt NFL-fans, har hun alligevel andre ting at glæde sig over. Blandt andet blev hun i 2023 den mest streamede kunstner på Spotify med 26 milliarder afspilninger.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024