NFL-hold bandlyser to radioværter for at kalde journalist for ‘Barbie girl’ under liveudsendelse

Foto: Instagram/LinkedIn

Washington Commanders har bandlyst to radioværter fra deres træningslejr i sæsonopstarten, efter en udtalelse tidligere på ugen.

NFL-holdet Washington Commanders har truffet en stor beslutning om at bandlyse to radioværter fra deres træningslejr. Det skyldes, at de tidligere på ugen fremsatte en sexistisk kommentar på deres show.

Don Geronimo og Crash Young, der begge er ansat af WBIG-FM i Washington D.C., fremsatte ubehagelige kommentarer om WUSA9-reporter Sharla McBride. Det hele foregik, mens de var live, og McBride befandt sig i nærheden.

“Hey. Se. Barbie er her. Hej, Barbie Girl. Jeg gætter på, at hun er en cheerleader,” sagde Geronimo om McBride

Da han fik øje på McBride senere i deres udsendelse, vendte Geronimo sig mod Young, og sagde følgende: “Der er den pige, som du troede sagde ‘tight’.”

Det er uklart, hvad der menes med ‘tight’ i denne forbindelse, skriver Daily Mail.

Foto: Instagram

“Ja, jeg råbte ‘tight’, da hun var,” sagde han, inden han blev afbrudt. Senere gentog Geronimo følgende: “Jeg troede, hun var en cheerleader.”

Efterfølgende har Washington Commanders udsendt en pressemeddelelse, hvori de fordømmer udtalelsen.

“Vi har arbejdet hårdt for at sikre, at alle føler sig trygge og respekterede på vores arbejdsplads. Vi greb hurtigt ind, da vi erfarede, at en medarbejder hos vores partner iHeart kom med nedsættende bemærkninger til og om et medlem af mediet, mens hun sendte live fra vores træningslejr i går,” lyder det.

“iHeart og individet fik ikke lov til at sende fra træningslejren i dag, og vi vil fortsætte med at arbejde sammen med iHeart om at løse problemet. Vi stoler på, at iHeart vil tage passende skridt, efterhånden som de arbejder sig gennem en intern undersøgelse.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024