NFL-stjerne frier til supermodel-kæreste

Foto: Arturo Holmes/FilmMagic

NFL-stjernen Christian McCaffrey har været knæ, og har stillet sin kæreste et af livets helt store spørgsmål.

Alt tyder på, at NFL-stjernen Christian McCaffrey og modellen Olivia Culpo skal giftes.

Den 26-årige NFL-stjerne har nemlig været på knæ for den tidligere Miss Universe-vinder, hvilket han var sidste søndag.

Det har parret selv afsløret i et opslag, der er blevet delt på Instagram. Opslaget er blevet delt på begge deres profiler, og indeholder en række billeder i sort/hvid, skriver New York Post.

“4.2.23,” er der blevet skrevet som tekst til opslaget, hvilket er blevet efterfulgt af to uendelighedstegn.

Det ser ud til, at McCaffrey ikke er gået på kompromis med sit valg af ring, da den er blevet designet af den New York-baserede juveler Ring Concierge, der er kendt for at stå bag meget eksklusive ringe.

“Tillykke Olivia Culpo og Christian McCaffrey,” har Ring Concierge skrevet under et opslag på deres Instagram-profil. “Vi er meget beærede over at have været med til at skabe jeres ring. Vi har sat en fantastisk Oval Cut i Whisper Thin med Epaulette Side Stones.”

Parret blev for første gang sat i forbindelse med hinanden i maj 2019, hvor det gik op for fans, at de to havde liket flere af hinanden opslag på Instagram.

Senere samme år kom det frem, at de havde været på ferie sammen i Mexico, hvilket bekræftede dres forhold til hinanden. Derfor kan de denne sommer også fejre, at de har dannet par i fire år.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024