NFL suspenderer 5 spillere efter alvorlige anklager

Foto: Rich Graessle/Icon Sportswire via Getty Images

Fem NFL-spillere er fredag blevet suspenderet, efter alvorlige anklager om, at de har indgået væddemål om kampe i NFL.

Fredag blev tre NFL-spillere suspenderet på ubestemt tid, da de beskyldes for at have spillet på kampe, der blev spillet i NFL i 2022.

Hertil er to andre spillere blevet suspenderet i seks kampe, da de har spillet på kampe, der ikke har været spillet i NFL, men som alligevel er imod reglerne at spille på.

Konkret er der tale om Quintez Cephus og C.J. Moore, der begge spiller for Detroit Lions samt Shaka Toney fra Washington Commanders, der alle tre er blevet suspenderet i ubestemt tid.

Det vil sige, at de kommer til at sidde ude i resten af 2023-sæsonen, som tingene ser ud nu, men de kan dog indgive en anmodning om at få lov til at spille efterfølgende. Det skriver mediet StarTribune.

Desuden er Lions-spillerne Stanley Berryhill og Jameson Williams også blevet suspenderet, men i deres tilfælde kan de glæde sig over, at det kun er seks kampe, de er blevet suspenderet i.

På trods af, at de er blevet suspenderet, har de dog fået tilladelse til at deltage i aktiviteter i off- og preseason, herunder kampe. Det betyder, at deres suspendering først start, når der tages hul på sæsonen.

NFL har meddelt, at en ‘gennemgang afslørede ingen beviser, der indikerede, at der blev brugt intern information, eller at noget spil var kompromitteret på nogen måde’.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024