NHL bandlyser klubejer efter anklager om vold i hjemmet

Foto: Norm Hall/NHLI via Getty Images

Holdejeren er blevet suspenderet på ubestemt tid af NHL, da han torsdag blev anholdt for vold i hjemmet.

Andrew Barroway, der ejer en mindre andel af NHL-holdet Arizona Coyotes, er blevet suspenderet på ubestemt tid af NHL. Det sker efter, at han torsdag blev anholdt i Colorado for vold i hjemmet.

Barroway tilbragte torsdag aften bag tremmer i Pitkin County-fængslet, efter at være blevet anholdt ham på et hotel i Aspen. En politirapport indhentet af Aspen Daily News viser, at han er sigtet for grov kvælning.

“The National Hockey League er bekendt med anholdelsen af Arizona Coyotes’ minoritetsejer Andrew Barroway. Mens vi afventer yderligere oplysninger, er han blevet suspenderet på ubestemt tid,” lyder det fra NHL i en udtalelse ifølge ESPN.

Den 57-årige Barroway blev anholdt efter et verbalt skænderi med sin kone, der endte med at blive fysisk, lyder det i politirapporten.

Han har et forbud mod at have kontakt med sin kone, undtagen når det har med deres børn at gøre. Hertil må han ifølge en retskendelse heller ikke indtage alkohol.

Barroway står nu til at få en straf, efter den voldsomme episode, men hvad han kan blive straffet med, er der ikke blevet meldt noget ud om endnu.

Barroway er en fremtrædende hedgefondsforvalter og ejer 5% af Coyotes.

“Vi er opmærksomme på påstanden vedrørende Mr. Barroway, og vi arbejder sammen med ligaen for at indsamle mere information,” lyder det fra Coyotes i en udtalelse.

“Når vi har nok information, vil vi have et passende svar. Indtil efterforskningen er færdig, vil vi ikke have yderligere kommentarer.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024