Nick Kyrgios hylder Holger Rune: Kommer til at vinde mange Grand Slams

Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Tennisstjernen Nick Kyrgios havde kun pæne ord at sige om danske Holger Rune, da han blev interviewet om ham.

Sidste år vandt Holger Rune tre ATP-titler, hvilket bl.a. tæller en Masters 1000-titel, som han sikrede sig med en sejr over Novak Djokovic ved Rolex Paris Masters.

Hertil leverede han også din hidtil bedste præstation ved en grand slam, da han ved French Open nåede helt frem til en kvartfinale.

Efter sin deltagelse ved Australian Open, hvor han nåede fjerde runde, fik Rune samlet nok point til at lande på en 9. plads på ATP-ranglisten. Det er hans hidtil bedste placering.

Og Nick Kyrgios har et rigtig godt øje til den blot 19-årige dansker. Han mener nemlig, at han har potentiale til at vinde flere grand slam-titler i løbet af sin karriere.

“Holgers potentiale er utroligt, og det er stort nok til at vinde flere grand slams i løbet af hans karriere. Det kan blive stort for tennissporten,” sagde han ifølge mediet tennisuptodate.

For nylig udtalte han også under en spørgerunde på det sociale medie Instagram, at han gerne ville fungere som enten mentor eller træner for Rune.

“Ja, jeg ville elske det! Den ene person, jeg vil hjælpe, er Holger Rune,” lød det fra ham.

Da han blev bedt om at forklare hvorfor, gjorde han det klart, at han synes, at den danske stjerne er meget underholdende at se, ligesom han roste ham for hans arbejdsmoral.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024