Nico Hülkenberg: ‘Jeg fortryder intet’

Foto: ANP via Getty Images

Nico Hülkenberg er stadig glad for sin beslutning om at vende retur til Formel 1, hvor han har fået et sæde hos Haas.

Forud for denne sæson blev Nico Hülkenberg hentet ind hos Haas, hvor han har afløst Mick Schumacher.

Siden da har han flere gange imponeret, hvilket han især har gjort i kvalifikationen. Ved seks lejligheder har han kvalificeret sig til Q3, og kvalificerede sig endda som nummer tre i Canada.

Desværre er det ikke gået lige så godt i løbene. Det skyldes primært, at Haas ikke har været i stand til at holde farten om søndagen. Hovedsageligt er det deres problemer med dækslid, der har forårsaget dette.

Derfor har Hülkenberg kun hentet ni point, mens danske Kevin Magnussen har skrabet to point til sig. Det er nok til at give holdet en 8.-plads i konstruktørmesterskabet.

“Vi fortsætter med at kæmpe. Vi fortsætter med at arbejde,” siger Hülkenberg til Motorsport.com om de problemer, som Haas har mødt i denne sæson.

“Da jeg skrev under og startede på holdet, vidste jeg, at det ikke kun ville blive solskinsdage. Der vil også være hårde dage og arbejde foran os.”

“I det øjeblik om søndagen… Under løbet og lige efter, er det selvfølgelig lidt frustrerende, og det er en smule skuffende. Ikke kun for mig, men for hele holdet. For vi er alle med. Og du kan have en god lørdag og føle dig ‘hypet’. Dette får forventningerne, især udefra, til at stige.”

“Men jeg synes, at vi har vidst i et par måneder nu, at problemerne bare er for store i øjeblikket. Derfor kan vi ikke leve op til forventningerne inden for holdet.”

“Men det giver mig stadig glæde. Jeg nyder stadig meget at være tilbage, og alt det positive opvejer problemerne om søndagen.”

Han bliver også spurgt, om han er tilfreds med sin beslutning om at vende tilbage til feltet.

“Åh, ja – 100 %,” lyder svaret fra den tyske racerkører.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024