Nico Hülkenberg nægter at udelukke skifte til konkurrent

Foto: Shutterstock

Nico Hülkenberg er ikke klar til at afvise et skifte til et konkurrerende hold i fremtiden.

Det ser ud til, at Nico Hülkenberg er åben for at undersøge sine muligheder i Formel 1. Derfor er det ikke sikkert, at han beslutter sig for at blive hos Haas.

Blandt andet har der været forlydender om, at han kan skifte til Sauber/Audi. Holdet skulle angiveligt have et godt øje til Hülkenberg, der er under kontrakt med amerikanske Has.

Det har bestemt ikke været den bedste sæson for Hülkenberg. Han har kæmpet med at få det maksimale ud af sin Haas-racer, men det har ikke været nok. Derfor er det også blevet til ganske få point i denne sæson.

I det meste af sæsonen har han været ganske åben omkring Haas’ mangler og problemer. Det har han især været, efter at holdet indførte et helt nyt koncept ved USA’s Grand Prix.

Netop dette kan være et tegn på, at han er villig til at overveje et skifte til et andet hold. Da han er den eneste tyske kører i feltet, har han været kædet sammen med Audi, som er en tysk fabrikant.

Audi træder først ind i Formel 1 i 2026, hvorfor et skifte ikke er aktuelt i den kommende sæson. Sauber kan dog ende med at hive ham ind i 2025, så han kan hjælpe med at udvikle deres 2026-bil. Og da han talte med Auto Motor und Sport, afviste han ikke et skifte.

“Kun tiden vil vise det,” sagde han om, hvorvidt et potentielt skifte til Audi kunne være en mulighed for ham.

“Lad os se, hvordan sæsonen forløber næste år. Har vi en konkurrencedygtig bil? Hvilke personer anbefales til hvilke opgaver?

“Jeg kan ikke svare med tillid nu. Vi er nok nødt til at positionere os lidt anderledes internt, så det samme ikke sker igen (hos Haas, red.).”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024