Nico Hülkenberg ser positivt på tvivlsom Formel 1-rekord

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Haas-kører Nico Hülkenberg har en rekord, som de færreste kørere i motorsporten stiler efter at opnå.

Nico Hülkenberg mener ikke, at det er negativt at have rekorden for at have kørt flest løb i Formel 1, uden at have vundet en podieplacering. Derimod ser han det som et bevis på, at han har været mange år i sporten.

Den tyske racerkører har en rekord på 193 løb i Formel 1, uden nogensinde at være sluttet i top-3.

På dette punkt har han formået at overgå enhver anden kører i sportens historie. Den eneste kører, der kommer i nærheden af ham, er Adrian Sutil med 128 løb.

Der har været tidspunkter, hvor Hülkenberg har været tæt på, men alligevel er det aldrig blevet til en podieplacering. Hans bedste placering i Formel 1 er fortsat en 4.-plads.

I stedet for at se på det som værende noget negativt, har Hülkenberg valgt at vende det på hovedet. Han mener, at det viser, at han er en vedholdende kører med stor erfaring indenfor motorsportens elite.

“Det er klart, at når du begynder at tænke over det, er det en lille smule frustrerende. Enhver racerkører ønsker at vinde,” sagde han til Autosport.

“Men samtidig har jeg aldrig haft bilen til det. Jeg har haft gode biler og også haft muligheder for at levere en podieplacering. Men det skete af forskellige årsager aldrig. Det har aldrig bare klikket.”

“Men for at være ærlig, så er jeg stadig et godt og lykkeligt sted. Jeg hygger mig. Og hvis jeg ser tilbage, var der selvfølgelig ting, jeg kunne have gjort bedre.”

“Men jeg er ikke bitter eller frustreret over det. Jeg er et godt sted, og jeg tror, at jeg runder 200 løb senere på sæsonen. Et sted omkring Mexico.”

“Og selv om jeg ikke har været på podiet, tror jeg ikke, at jeg havde formået at køre 200 løb, hvis jeg var så dårlig. Så der må også være noget godt derinde et eller andet sted.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024