Nico Hülkenberg straffet efter Monacos Grand Prix

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Nico Hülkenberg fortryder ikke sin kørsel i Monacos Grand Prix, selvom det kostede ham en straf.

Haas-kører Nico Hülkenberg var en af de kørere, der havde mest succes på første omgang i Monaco. Her vandt han et par placeringer, inden en ambitiøs overhaling på Logan Sargeant sendte ham i søgelyset hos stewards.

I slutningen af første omgang kørte han i pit, hvor han skiftede til hårde dæk. Dem ville han have kørt på til slut, men dette blev han forhindret i, da regnen begyndte falde.

Både han og danske Kevin Magnussen tabte tid, da regnen tog til. Ingen af dem formåede nemlig at udnytte situationen til deres fordel, hvilket kostede dem dyrt.

“Derfra er du nødt til at tage risici, og lave nogle vovede overhalinger og beslutninger, hvis du ikke har farten,” sagde han ifølge RacingNews365.

“Du skal selvfølgelig prøve at presse dit held og skabe en mulighed. Vi prøvede, men det gav ikke pote.”

Da han blev spurgt til sin overhaling på Sargeant på første omgang, gav han hurtigt svar.

“Kender du poker? Jeg gik all-in,” sagde han.

“I mit hoved gik jeg bare efter det, Jeg var ikke engang klar over, at vi havde kontakt, fordi jeg allerede kiggede mod hjørnet og forsøgte ikke at ramme den anden bil foran.”

“Jeg ved, at det var et risikabelt valg. Det var lige på kanten. Men jeg var nødt til at gøre, hvad jeg skulle gøre.”

Hülkenberg endte med at blive idømt en straf for overhalingen. Desuden fik han også en senere tidsstraf, fordi den første ikke blev afsonet korrekt. Han har også fået to strafpoint på sin F1-superlicens.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024