‘Nico Hülkenberg ville være den perfekte partner til Max Verstappen’

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Nico Hülkenberg vil være den rette makker for Max Verstappen hos Red Bull, lyder det fra tidligere Williams- og Ferrari-teamchef.

På trods af, at han sidder bag rattet i en af de mest dominerende Formel 1-biler i historien, har Perez underpræsteret. Han har bl.a. kun kvalificeret sig i top-10 i halvdelen af løbene i denne sæson.

Dette har fået tidligere Williams- og Ferrari-teamchef Peter Windsor til at lange ud efter ham. Samtidig har han pointeret, at Nico Hülkenberg potentielt vil være et bedre valg til bil nummer to hos Red Bull.

“Sergio Perez i den anden Red Bull kæmpede i Q1 og i Q2. Han kunne ikke få varme i dækkene. Han så også altid ud til at være i trafikken på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Det gjorde forskellen,” sagde han i en YouTube-video ifølge PlanetF1.

“Man kan sige: ‘Hvorfor bragte Red Bull ikke Sergio Perez ind i det?’. Der er to sider af garagen hos Red Bull, som vi ved fra Mark Webber/Sebastian Vettel-dagene. Det har intet at gøre med at favorisere Max eller Perez.”

“Det er sådan, man får det bedste ud af begge grupper, og her kunne Sergio Perez ikke få dækkene til at fungere. Det så vi også i Melbourne og i kvalifikationen i det spanske grandprix, så et meget skuffende øjeblik for Red Bull med den præstation.”

“Man er nødt til at tænke, at de tænker: ‘Jamen, hvorfor har vi ikke Nico Hulkenberg i den anden bil?’, når de ser tiderne. Tal om den perfekte nummer to til Max Verstappen. Han vil selvfølgelig ikke sige nummer to. Godt arbejde igen af Nico.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024