Niki Laudas enke går rettens vej: Kræver enormt beløb

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Birgit Lauda, der er enke til Formel 1-legenden Niki Lauda, er klar til at gå i retten, for at få en større del af arven efter stjernens død.

Birgit Lauda er ikke tilfreds med, hvad hun får nu, hvilket har fået hende til at starte en juridisk proces, der skal sikrer, at du får en stor udbetaling. Det skriver det østrigske medie Kurier.

Niki Lauda gik bort i 2019, og da han døde, var han god for et par milliarder kroner. Da han fik børn med flere kvinder, har der ikke være enighed om arven. Og denne strid er nu blevet taget til næste niveau af hans enke Birgit Lauda.

I hans testament fremgik det, at alle hans penge ville blive overført til en fond. Herfra ville der hver måned blive lavet en udbetaling til de familiemedlemmer, som var skrevet ind i hans testamente.

Fra sit første ægteskab med Marlene Knaus, har Formel 1-ikonet to børn på hhv. 44 og 42 år. Han var gift med Marlene Knaus fra 1976 til 1991, hvorefter han fandt sammen med Birgit Lauda, som han fik tvillinger med.

Siden hans død har enken fået udbetalt mere end 100.000 kr. om måneden. Nu har hun gjort det klart, at hun ikke synes, at det er nok.

Den tyske avis Bild skriver, at hun vil have en stor udbetaling på intet mindre end 30 mio. euro fra fonden. Det svarer til ca. 225 mio. kr.

Efter sigende er der tale om penge, som hun vil have ud af fonden, da de skal dække udgifterne til en bolig i hhv. Wien og Ibiza samt tre bil, løn til personale og betaling af børnenes skole.

Parret fandt sammen i 2004, og det førte hurtigt til omtale, at de dannede par, da der var en aldersforskel på ca. 30 år. Hun gav dog svar på kritikken på helt særlig vis, da hun valgte at donere en nyre til sin mand.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024