Nikolaj Jacobsen om familien: Jeg måtte træffe nogle svære valg

Foto: Uros Hocevar/Kolektiff Images/DeFodi Images via Getty Images

Landstræner Nikolaj Jacobsen lægger ikke skjul på, at han har været nødt til at træffe nogle valg, der har haft konsekvenser for familien.

Man kan ikke benægte, at danske Nikolaj Jacobsen har haft stor succes indenfor håndboldens verden.

Først gjorde han karriere som spiller, hvilket han efterfølgende har skiftet ud med rollen som træner.

Den danske landstræner lægger dog ikke skjul på, at det ikke har været nemt, da han har været tvunget til at træffe nogle svære valg, der har påvirket hans familie.

Det fortæller han om i Christian Fühlendorffs podcast ‘Hva’ så?!’

Nikolaj Jacobsen afslører blandt andet, er der flere gange, hvor han har været nødt til at skippe sin egen datters fødselsdag.

“Min ældste datter Freja har fødselsdag i august. Ud af de 24 gange, hun har haft fødselsdag, er det ikke mange, jeg har deltaget i, fordi det altid ligger i opstarten af en håndboldsæson. På den måde tænker jeg, at de måske har manglet deres far i nogle perioder,” siger han.

Den rutinerede landstræner er far til tre børn: Freja på 24 år, Sille på 21 år og Linus på 15 år.

I podcasten afslører han dog også, at det hele ikke er skidt, da det faktum, at han har haft aparte arbejdstider, har gjort, at han har haft muligheder, som andre forældre ikke har.

“Man har andre muligheder og kan andre ting med sine børn (…) Jeg synes vi har gjort vores bedste. At de er vokset op i et trygt og kærligt hjem, hvor de har fået den støtte, de skal bruge,” siger han.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024