Novak Djokovic afslører at han missede træningen før French Open-finalen

Foto: Mustafa Yalcin/Anadolu Agency via Getty Images

Novak Djokovic vandt søndag sin Grand Slam-titel nummer 23, da han besejrede Casper Ruud i finalen ved French Open.

Det har været to gode uger for Novak Djokovic i Paris. Han kunne nemlig forlade den franske hovedstad med et trofæ og en ny rekord.

Den serbiske stjerne kan bryste sig af at være den første mand i historien til at vinde 23 Grand Slam-titler.

I et interview efter finalen, kom den 36-årige serber med en indrømmelse. Det viste sig nemlig, at han havde truffet en beslutning, som ikke er udbredt blandt tennisspillere.

I modsætning til Casper Ruud, besluttede Djokovic sig nemlig for ikke at træne dagen inden finalen. Faktisk var det ikke første gang, at han droppede en træning under den franske turnering.

Ydermere gjorde han det også under Australian Open, hvor han havde problemer med en skade. Under French Open var det ikke forårsaget af en skade, men derimod handler det om at restituere.

“Jeg droppede træningen i år. Det er næsten blevet en kutyme for mig under Grand Slam-turneringer i år. Jeg har haft mange udmattende timer på banen. Jeg følte bare, at sommetider er mindre bedre,” sagde han ifølge Tennis-Infinity.

Normalt træner spillere på dage, hvor de ikke har kamp. Det er dog ikke altid, at det er tilfældet. Blandt andet kom det frem, at Carlos Alcaraz også droppede en træning på Roland Garros.

Potentielt kunne det også have gjort en forskel for Holger Rune, der blev slået i kvartfinalen af Casper Ruud. Han havde nemlig trænet dagen inden, og klagede flere gange over udmattelse på banen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024