Djokovic’ far svarer på beskyldninger om at Djokovic-familien er ‘sigøjnere’

Foto: Marko Metlas/Euroleague Basketball via Getty Images

Srdjan Djokovic, der er far til tennisstjernen Novak Djokovic, svarer igen om familiens oprindelse.

Milorad Dodik, der er Republika Srpskas præsident, endte i modvind, efter at have kaldt familien Djokovic for ‘sigøjnere’ under en optræden på RTS.

Ifølge TennisWorldUSA troede Dodik, at der var blevet slukket for mikrofonen, da han begyndte at tale om Djokovic-familien.

“Selvom jeg kan sige, at Djokovic-familien er nogle hårde nødder. Vores folk oplever det følelsesmæssigt, men når det kommer til forretning, er de for alvor sigøjnere,” sagde Dodik.

Efterfølgende har mediet N1 forsøgt at få Srdjan Djokovic i tale, men det var han ikke meget for, da svaret på deres henvendelse blot var: “Ingen kommentarer.”

Dodiks udtalelserne om Djokovic-familien endte naturligvis med at gå viralt, hvilket har betydet, at han efterfølgende har delt en undskyldning til dem.

“Jeg er ked af, at jeg skuffede på RTS ved denne lejlighed,” lød det i hans undskyldning.

“Jeg vil fortsat respektere og værdsætte Novak Djokovic’ succes samt respektere og værdsætte hans familie som før. Vi vil færdiggøre alle aftaler vedrørende ‘Srpska Open’-turneringen.”

“Jeg er glad for, at jeg har fået kendskab til Djordje Djokovic’ lederevner, og jeg er meget taknemmelig for, at turneringen blev afholdt i Banja Luka. Jeg undskylder, hvis den spekulative fremvisning på sociale medier har såret Djokovic-familien.”

“Det har også såret mig. Jeg vil gerne takke RTS for min søvnløse nat. Jeg forstår ikke, at de gjorde det her på en så grufuld måde. Som en oprigtig beundrer af Novak Djokovic – som tennisspiller og som person – ønsker jeg ham og hans familie alt held og lykke.”

“Jeg ønsker succes med alt til Srdjan (Novaks far, red.) og Djordje,” rundede han af.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024