Novak Djokovic gør klar til stor forandring i sit privatliv

Foto: Shutterstock

Novak Djokovic og hans kone Jelena har truffet en stor beslutning om at sætte en særlig lejlighed til salg.

Den serbiske tennisspiller Novak Djokovic blev gift med hans kone Jelena i Sveti Stefan. Det er et af de mest eksklusive steder i Europa, og befinder sig på Adriaterhavskysten i Montenegro.

Efter brylluppet besluttede parret sig for at investere i en lejlighed i nærheden af, hvor de blev gift. Lejligheden ligger i Tivat, som er et meget luksuriøst kvarter.

Meget kunne dog tyde på, at de ikke får brugt den tilstrækkeligt. I hvert fald melder mediet TennisWorldUSA, at Djokovic-parret har besluttet at sætte lejligheden til salg.

Den 36-årige tennisstjerne har tilbragt mange stunder i lejligheden med sin familie. Men i den seneste tid, er hverken han eller hans familie blevet set i lejligheden. Derfor har de besluttet sig for at skille sig af med den.

TennisWorldUSA skriver, at det ikke bliver billigt, hvis man vil have fingrene i den luksuriøse lejlighed. Efter sigende er den blevet udbudt til omtrent 15 millioner dollars, hvilket svarer til intet mindre end 101 millioner kroner.

Lokale medier skriver desuden, at det ikke blot er manglende brug af lejligheden, der har ført til salget. Ligeledes skulle Tivat være blevet et mere turistpræget område, hvilket ikke er af interesse for Djokovic og hans familie.

Det amerikanske medie skriver også, at Djokovic og hans familie er flyttet til Kumbor. Det er en mindre by i Montenegro, hvor der ikke er nær så meget turisme. Derfor har tennisstjernen og hans familie mulighed for at passe sig selv.

Djokovic er desuden i fuld gang med at forberede sig til US Open, som er årets sidste Grand Slam. Han har allerede vundet både Australian Open og French Open i år.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024