Novak Djokovic raser mod fans i Paris

Foto: Alessandro Sabattini/Getty Images

Novak Djokovic har altid været kendt for at være en kontroversiel figur, og det viste han igen i Paris.

Novak Djokovic er stadig med i French Open, og har derfor taget endnu et skridt mod at vinde sin Grand Slam-titel nummer 23. Formår han at vinde den franske turnering, vil han være den eneste spiller, der har vundet 23 Grand Slam-titler.

I tredje runde kom han dog på overarbejde mod spanske Alejandro Davidovich Fokina. Her endte han med at svede mere end forventet, da de to første sæt endte i en tie-break. Det sidste sæt dominerede den serbiske stjerne, hvorfor han vandt med cifrene 7-6, 7-6 og 6-2.

Under kampen mod den spanske spiller, var han flere gange i modvind hos tilskuerne. Da han vandt andet sæt, jublede han straks mod publikum, hvilket førte til både buhråb og piben.

Djokovic var derfor ikke en populær mand hos publikum i Paris. Det ses i en video, som Eurosport har delt på det sociale medie Twitter.

Denne video viser den serbiske stjerne juble i retning af tilskuerne, som ikke tog godt imod det. Det medførte derfor, at de begyndte at buhe af den 36-årige tennisspiller.

Dette fortsatte, da han bad om at få en medical timeout. Det blev der ikke taget godt imod hos det franske publikum. Det fik Djokovic til at svare igen, da han vendte sin tommelfinger i vejret og dernæst klappede sarkastisk.

Den serbiske spiller har endnu ikke tabt et sæt, og skal i ottendedelsfinalen spiller mod Varillas. De to spillere har endnu ikke stået overfor hinanden i en kamp.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024