Novak Djokovic smager på græsset i Wimbledon – sender advarsel til rivaler

Foto: Julian Finney/Getty Images

Novak Djokovic er ankommet til London, hvor han er påbegyndt sin træning på All-England Club forud for Wimbledon.

36-årige Novak Djokovic vandt for nylig French Open, hvor han besejrede norske Casper Ruud i finalen.

Dermed fik han bragt sit totale antal Grand Slam-titler op på 23 stk. Det er der ingen anden mandlig tennisspiller, der har formået at gøre. På trods af dette, er den serbiske tennisstjerne stadig sulten efter mere.

Han vender derfor tilbage til Wimbledon, som han vandt for første gang tilbage i 2011. Siden dengang har han nærmest domineret turneringen, da han har vundet titlen syv gange.

Efter hver af sine syv sejre i Wimbledon, har Djokovic tage en smagsprøve af græsset på banen. Det har han valgt at gøre forud for årets turnering, for at understrege, at han bestemt ikke er færdig endnu.

I et opslag på hans story på det sociale medie Instagram, har han gjort det klart, at han er ‘sulten efter mere’.

“Jeg husker smagen og hungrer efter mere,” har Djokovic skrevet som tekst til sit billede.

Foto: Instagram

Sidste år var det også Djokovic, der vandt titlen i Wimbledon. Her stod han overfor australske Nick Kyrgios i finalen. Han kæmpede en brav kamp for at stoppe Djokovic, men det lykkedes ham ikke.

Djokovic har desuden tidligere udtalt sig om, at hans største drøm som barn, var at vinde Wimbledon én dag. Det har han nu gjort syv gange. Og måske bliver det også til en ottende gang.

Formår han at vinde sin ottende titel, vil han tangere Roger Federers nuværende rekord på All-England Club. Derudover vil det også være hans Grand Slam-titel nummer 24.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024