Novak Djokovic snubler over nettet: Modstanderen kan ikke lade være at grine

Foto: Shi Tang/Getty Images

Søndag aften tørnede Novak Djokovic og Hubert Hurkacz sammen i Wimbledon. Her fik tilskuerne lidt at grine af, da Djokovic snublede over nettet.

Novak Djokovic spillede søndag aften sin ottendedelsfinale mod Hubert Hurkacz ved Wimbledon. Kampen blev ikke spillet færdig, og vil derfor blive genoptaget mandag.

I løbet af kampen var der flere bemærkelsesværdige øjeblikke fra begge spillere. Et af dem kom fra Djokovic, da han i et forsøg på at ramme en bold, endte med at snuble over nettet.

Heldigvis kom den serbiske stjerne ikke til skade, og både han og Hurkacz kunne derfor more sig over situationen. Dette kan du se i videoen herunder:

Kampen er endnu ikke blevet spillet færdig. Derimod blev den afbrudt efter andet sæt, hvor Djokovic havde bragt sig i front med 2-0. Begge sæt var ude i en tiebreak, og Djokovic fører derfor med cifrene 7-6, 7-6.

Forud for kampen mod Hurkacz, roste Djokovic sin polske modstander. Her påpegede han, at det ikke er første gang, at de har spillet mod hinanden.

“Vi mødte hinanden for fire år siden. Det var en meget hård kamp, fordi han serverer ekstremt kraftfuldt,” sagde han ifølge TennisWorldUSA.

“Han dækker banen godt. Han har meget lange arme. Han spiller meget god ved nettet og har haft mange succeser i double. Han er også komfortabel, når han slår fra baglinjen. Han er en virkelig komplet spiller. Jeg kan ikke se for mange huller i hans spil. Jeg ved, at det bliver den hårdeste udfordring hidtil i denne turnering.”

“Han slog Roger Federer her. Han er en rigtig flink fyr, og en person jeg sætter stor pris på uden for banen. Det bliver en fantastisk kamp. Jeg kan ikke vente. Jeg skal levere på mit bedste for at vinde.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024