Novak Djokovic stolt over at slå Rafael Nadals rekord

Foto: Clive Mason/Getty Images

Novak Djokovic fortsætter med at trække rekorder til sig, og nu har han tilføjet endnu en til listen.

Novak Djokovic demonstrerede sin overlegne kvalitet i hans seneste opgør mod Juan Pablo Varillas. Med sejren kunne han også glæde sig over, at han havde kvalificeret sig til sin French Open-kvartfinale nummer 17.

Den 36-årige serbiske stjerne vandt med cifrene 6-3, 6-2 og 6-2. Dermed har han fået en plads i kvartfinalen, hvilket betyder, at han har slået Rafael Nadals rekord.

Det er dog ikke den eneste rekord, som han håber på at kunne stjæle fra Nadal under dette års French Open.

Den serbiske tennisstjerne håber nemlig på at kunne gå hele vejen. Hvis han ender med at vinde French Open, vil han nemlig have vundet 23 Grand Slam-titler i sin karriere. Det vil han være den eneste, der har opnået.

Carlos Alcaraz avancerede også med sin sejr over italienske Lorenzo Musetti. Det spanske talent bliver set som Djokovics primære rival om titlen i Paris, da den skadede Nadal er tvunget til at sidde over.

Djokovic og Alcaraz har begge kurs mod semifinalen, og her står de til at møde hinanden. Derfor vil der være en af dem, der får knust sit håb om at vinde French Open i denne kamp.

“Jeg er stolt af det, men min opmærksomhed er allerede rettet mod den næste kamp,” sagde Djokovic ifølge The Star om hans nye rekord.

“Jeg ved, hvad mit mål er her. Jeg forsøger at holde mig mentalt på kurs og selvfølgelig ikke se for langt frem.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024