Novak Djokovic’ træner fortæller at serberen forsvandt i 24 timer efter nederlag

Foto: Shutterstock

Goran Ivanisevic, der er træner for Novak Djokovic, har afsløret, at serberen forsvandt under ATP Finals.

Novak Djokovic blev slået af Jannik Sinner i gruppespillet ved ATP Finals. Derfor var der en risiko for, at han ikke ville gøre videre til slutspillet. Dette håndterede han tilsyneladende ved at forsvinde for en stund.

Forud for turneringen i Torino, var Djokovic den klare favorit til at løbe med sejren. Han fik dog ikke den bedste start, da han var tæt på at tabe til danske Holger Rune i åbningskampen. Derefter blev han slået af italienske Jannik Sinner i tre sæt.

Som følge af dette, var der ingen garanti for, at han ville få en plads i semifinalen. Djokovic reagerede åbenbart på dette nederlag ved at holde sig for sig selv. Faktisk var Ivanisevic i tvivl om, hvorvidt han overhovedet ville dukke op til den sidste gruppekamp mod Hubert Hurkacz.

“Tirsdag aften sluttede vi sent. I onsdags så vi ham ikke hele dagen,” sagde Ivanisevic til Sport.

“Vi vidste ikke, hvad der skete, før torsdag. Vi var i omklædningsrummet, og vi vidste ikke, om vi skulle hjem, eller om vi skulle til opvarmningen.”

Han indrømmede også, at Djokovic ‘ikke er nem at have med at gøre’ efter et nederlag. Da han blev spurgt, om det gjorde ham vred, havde han dog et lettere overraskende svar. Han var nemlig ikke det mindste vred på den serbiske stjerne.

“Hvorfor har jeg ret til at være sur på Novak? Han er den bedste i historien,” sagde han.

“Han gør mig kun vred, når han råber af os uden grund. Han er nummer et, og han vil altid have mere, og forbedre sig hele tiden.”

Selvom han forsvandt i et døgn, dukkede han dog op igen. Derfor var han også klar til at spille mod Hurkacz, som han endte med at vinde over.

mandag 11. december 2023

søndag 10. december 2023