Novak Djokovics profeti kan gå i opfyldelse

Foto: Francois Nel/Getty Images

Novak Djokovic har en særlig profeti om, hvem der kan blive de næste ‘Big Three’ i tennis – og her peger han bl.a. på Holger Rune.

Novak Djokovic var ikke med i hverken Indian Wells eller Miami, hvor der i de seneste uger er blevet spillet Masters 1000-turneringer, da han ikke kunne rejse ind i USA, fordi han ikke er vaccineret mod coronavirus.

I denne uge er der blevet taget hul på Monte Carlo Masters i Monaco, hvor Djokovic er med. Igen bliver der dog ikke en kamp mellem ham og Carlos Alcaraz, hvilket mange ellers ser frem til. Det skyldes, at det spanske talent har trukket sig.

På et pressemøde forud for turneringen, udtalte den serbiske stjerne sig om de nye talenter i sporten. Her talte han især om Alcaraz, men også om italienske Jannik Sinner og danske Holger Rune.

“Det er fantastisk for vores sport at have spillere som Carlos Alcaraz. Hans rivalisering med Jannik Sinner er forfriskende og bestemt godt for vores sport. Vi har alle været vidne til to spændende kampe – både ved Indian Wells og ved Miami Open,” sagde han ifølge TennisWorldUSA.

“Jeg tror, at Carlos Alcaraz og Jannik Sinner, sandsynligvis sammen med Holger Rune, bliver fremtidens ledere. De kan blive de næste ‘Big Three’.”

Profetien fra den serbiske mester kan sagtens vise sig at gå i opfyldelse. De tre spillere er nogle af de mest komplette og alsidige tennisspillere, trods deres unge alder, og er dygtige på alle underlag.

Både Alcaraz, Sinner og Rune leverer fremragende tennis og viser hele tiden store forbedringer på banen. De kan få svært ved at gøre, hvad Djokovic, Roger Federer og Rafael Nadal har gjort, men fremtiden kan alligevel vise sig at blive deres.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024