Nu skal de byde på Mikkel Hansen og co.: Koster 125 millioner

Foto: Shutterstock

Vil man købe rettighederne til at kunne vise Mikkel Hansen og co., skal man være forberedt på at have den helt store pengepung frem.

Det er nu muligt at blive indehaver af rettighederne til at vise dansk klubhåndbold og udvalgte landskampe på tv fra 2025 og fem år frem.

For at blive dette, skal man være villig til at betale en stor sum penge for det.

Rettighederne er blevet sendt i udbud, og alle interesserede parter skal senest den 10. december aflevere et bud.

Herefter vil det blive afgjort, hvem der bliver vinder af udbuddet.

Ifølge Ekstra Bladet bliver det bestemt ikke billigt at købe disse rettigheder.

Derimod kommer rettighederne til at vise dansk klubhåndbold og udvalgte landskampe til at koste i omegnen af 25 mio. kr. om året.

Det betyder, at prisen for den samlede periode beløber sig til 125 mio. kr.

Selvom det er et stort beløb, blegner det i forhold til, hvad det koster at købe rettighederne til Superligaen. Her skal man punge ud med omtrent 450 mio. kr. om året.

Det er dog værd at nævne, at den førnævnte pris ikke dækker over håndboldslutrunder og OL. Derimod vil de blive solgt separat.

TV 2 har siddet på dansk klubhåndbold i mange år, hvorfor det sandsynligvis kommer til at fortsætte.

“Vi har gennem årene været utrolig glade for samarbejdet med dansk håndbold. Det er en rettighed, som jeg føler altid har været hos os,” siger Frederik Lauesen, sportschef på TV 2, ifølge Ekstra Bladet.

“Vi kigger selvfølgelig nysgerrigt på det udbud, vi har ude nu. Vi er interesserede i at fortsætte med håndbolden, som har en god værdi og gør det godt på vores platforme.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024