Ny dokumentar viser en helt anden side af Michael Schumacher

Foto: Shutterstock

En ny dokumentar har afsløret en side af legenden Michael Schumacher, som man ikke før har set til.

Et rørende billede, der stammer fra en ny dokumentar om Michael Schumacher, er blevet delt. Billedet viser ham holde den fremtidige F1-verdensmester, Max Verstappen.

Den legendariske racerkører smiler på billedet, mens han sidder i en stol med den unge dreng på sit skød, hvor han også har sin egen datter, Gina-Maria.

Billedet er blevet frigivet i Netflix-serien ‘Drive to Survive’, der netop er udkommet i sin femte sæson. I det 4. afsnit, der har fået titlen ‘Like Father, Like Son?’, vises billedet.

I afsnittet taler Max Verstappen om at vokse op sammen med Schumacher-familien, hvilket også omfatter Michaels søn Mick, som i sidste sæson kørte for Haas i Formel 1.

Den dobbelte verdensmester er søn af Schumachers tidligere holdkammerater hos Benetton, Jos Verstappen.

Familien Schumacher og familien Verstappen blev meget tætte, og 23-årige og 25-årige Max delte et bånd, der holdt ved, mens de begge steg gennem graderne i motorsport.

Afsnittet viser også et sjældent klip af Jos og Michael, der diskuterer, om de ville lade deres børn blive F1-kørere i et interview. Spørgsmålet får Michael til at grine.

“Jeg tror, det kunne være første gang, vi har et skænderi, hvis vores to ville køre racerløb,” sagde han.

Dokumentaren viser derefter Max som et lille barn, der hænger ud med Michael.

“Vi plejede at tage på ferie sammen, da vi var små, de to familier. Og den slags minder vil forblive hos mig,” siger Max.

“Det er fantastisk for os begge at være i F1, og også for Michael. Han er helt sikkert en meget stolt far.”

Drive to Survive klipper derefter et billede af Michael, der holder Max og Gina-Maria, som må være taget i slutningen af 90’erne.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024