Ny F1-titel tvivlsom: Her er Lewis Hamiltons ‘plan B’

Foto: Vince Mignott/MB Media/Getty Images

Lewis Hamilton har ikke haft en god sæson i 2023. Faktisk er det ikke gået hans vej de seneste par år.

I en længere periode var Lewis Hamilton vant til at være den klart hurtigste mand på banen i Formel 1. Sådan har det dog ikke været i de seneste år.

Det betyder også, at han ikke har været tæt på at vinde sit ottende verdensmesterskab. Det har han naturligvis et stort ønske om, da han dermed vil være alene i toppen som den mest vindende F1-kører.

Den tidligere Formel 1-kører Martin Brundle tager nu fat om netop denne problemstilling. Det kan nemlig ikke udelukkes, at den britiske stjerne må se i øjnene, at han ikke kan kæmpe med om et mesterskab.

Hvis han får øjnene op for dette, hvad gør han så? Det har Martin Brundle et godt bud på. Han mener nemlig, at det vil få ham til at tænke på ‘plan B’, uden at gå i dybden med det.

“Jeg tror, at hvis Lewis fornemmer, at den ottende titel er uopnåelig inden for en rimelig tidsramme, vil han tænke på plan B,” skriver han i sin klumme ifølge Sky Sports.

Han er dog ikke gået i dybde med, hvad ‘plan B’ rent faktisk betyder. Der er dog meget, der tyder på, at han taler om pensionering.

Omvendt kan det også være, at han mener, at han vil overveje at skifte til et andet hold. Blandt andet har der før været rygter om, at han var åben for et skifte til Ferrari. Et sådant skifte blev dog ikke til noget, der han i stedet forlængede med Mercedes.

Faktum er dog, at det ikke kan udelukkes, at han bliver nødt til at indstille karrieren uden sit ottende mesterskab.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024