Ny Lando Norris-aftale kan overstige 100 millioner

Foto: Shutterstock

Lando Norris er en meget populær herre i Formel 1, som flere hold har et godt øje til. Derfor kan en ny aftale ende med at have en høj værdi.

Lando Norris har de seneste sæsoner været sat i forbindelse med flere andre hold i Formel 1. Han har imponeret som kører for McLaren, og det har naturligvis fået flere af de andre hold til at rette blikket mod ham.

Han har især været kædet sammen med Red Bull, der siges at være på jagt efter en afløser for Sergio Perez. I denne forbindelse skulle de angiveligt mene, at Norris er en af deres bedste muligheder.

McLaren-boss Zak Brown har nu gjort det klart, at det er en ‘høj prioritet’ for holdet at holde fast i både Norris og Oscar Piastri. Samtidig har han slået fast, at de har de finansielle kræfter til at gøre det.

Det har han udtalt i forbindelse med et spørgsmål fra Sky Sports, der har spurgt, om han som flere fodboldspillere kan være ‘hundrede millioner værd’.

“Jeg ved ikke nok om fodbold til at vide, hvordan økonomien ser ud. Han er en ganske værdifuld racerkører og et stort aktiv for holdet. Der er ikke et tal, som vi ville være interesserede i at bytte ham for,” sagde han.

I sidste sæson tjente Norris i alt 15 millioner dollars, hvilket svarer til lidt over 100 millioner kroner. Det er mange penge, men det er intet i forhold til Max Verstappen, der tjente 70 millioner dollars. Det svarer til godt og vel 480 millioner kroner.

Skal Norris forlænge sin kontrakt med McLaren, er det derfor meget sandsynligt, at han kommer til at kræve en lønforhøjelse. Men det er ikke et problem for McLaren.

“De ressourcer, vi har nu, er præcis, hvor vi skal være. Vi er et rentabelt hold, hvilket er fantastisk. Vi kører på grænser. Ressourcer kommer ikke til at holde os tilbage fra at opnå noget, vi skal opnå, herunder vores kørere,” sagde han.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024