Ny Vingegaard-hjælper åbner op om skifte til Jumbo-Visma

Foto: Tim de Waele/Getty Images

Attila Valter har formået at vise sig fra sin bedste side, efter sit skifte til Jumbo-Visma, hvor han er blevet holdkammerater med danske Jonas Vingegaard.

Valter lagde i denne sæson ud med at hjælpe Jonas Vingegaard med at sikre sig en sejr i O Gran Camino, og da han også stillede op i Baskerlandet Rundt, hjalp han her med at gentage succesen.

Ikke nok med det, så imponerede han også på det individuelle plan, da han formåede at køre sig til 5. plads i Strade Bianche. Derfor er han også rigtig glad for at være skiftet til Jumbo-Visma.

“Indtil videre er alle forventninger, jeg havde til denne sæson blevet overgået. Med holdets hjælp, har jeg forbedret mig meget – både mentalt og fysisk. Jeg har forbedret mig på alle de områder, som vi snakkede om sidste år, inde jeg blev en del af holdet,” siger han til Cyclinguptodate.

Der er endnu ikke blevet løftet sløret for hans program, men det vides, at han vil stille til start i alle tre ardennerklassikere. Og efter skiftet til Jumbo-Visma, ser han nu frem til at prøve kræfter med det nye program.

“I de seneste tre år har mit fokus været på Giro d’Italia, så ardennerklassikerne har aldrig været en del af mit program. Men der er mange folk, der har fortalt mig, at de vil passe godt til mig. Holdet er også overbeviste om, at jeg kan håndtere disse løb,” fortæller han.

Det faktum, at han har klaret sig godt i denne sæson, vil sandsynligvis have betydning for Jumbo-Vismas overvejelser forud for Tour de France, hvor Valter kan ende med at få en plads ved siden af Jonas Vingegaard.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024