Nye uhyggelige detaljer: Familien til OL-cykelrytter i chok

Foto: Instagram

Familien til Melissa Hoskins siger, at de er ‘fuldstændig knuste’ efter den olympiske cykelrytters død.

Den 32-årige kvindelige cykelrytter, der to gange har repræsenteret Australien ved OL, døde lørdag. Her blev hun ramt af en bil, som angiveligt blev ført af hendes mand, Rohan Dennis.

Ifølge BBC er Dennis, der tidligere har været holdkammerater med Jonas Vingegaard, blevet sigtet for at have forårsaget hendes død.

Hendes forældre, Peter og Amanda, og søster Jess, har i fællesskab udsendt en meddelelse efter hendes død. Her skriver de blandt andet, at de er blevet ‘overvældet’ af ‘udgydelsen af sorg og støtte’.

“Jeg selv, Amanda, Jess og familien er fuldstændig knuste. Vi kæmper stadig for at bearbejde, hvad der er sket,” lyder det ifølge BBC.

“Vi har ikke kun mistet en datter og en søster. Hendes børn har mistet deres mor, en frihjulsånd, og en giver med et stort hjerte, tålmodighed og livsglæde.”

“Hun var klippen i deres liv og vores. Vi er nødt til at ære hendes minde, så de kan vokse op med viden om, hvem hun var, hvad hun stod for, og hvad hun gav til alle, hvis liv hun rørte ved.”

“I sit korte liv har Melissa haft så mange positive berøringspunkter i og rundt om i verden.”

Hoskins blev verdensmester i 2015 og kørte OL i London 2012 og Rio 2016. Lørdag pådrog hun sig alvorlige skader ved en påkørsel i Adelaide, som hun senere døde af på hospitalet.

Politiet har bekræftet, at en 33-årig mand er blevet anholdt og sigtet for at have forårsaget hendes død. De har også bekræftet, at føreren af bilen havde en relation til Hoskins, og at han er løsladt mod kaution.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024