Olympisk guldvinder Tori Bowie blev kun 32 år: Nu afsløres dødsårsagen

Foto: Patrick Smith/Getty Images

OL-guldmedaljevinder Tori Bowie gik bort i starten af maj måned. Nu er dødsårsagen blevet afsløret.

Den 32-årige Tori Bowie, der vandt guld i 4×100 meter stafet ved OL i Rio i 2016, blev fundet død i sit hjem i Florida den 2. maj.

Hun blev fundet af det lokale politi, der var blevet sendt ud til hendes hjem. Det skyldes, at der var ingen, der ‘havde set eller hørt fra hende i flere dage’.

Efterfølgende er Bowie blevet obduceret. Her har det vist sig, at hun havde et ‘veludviklet foster’ i maven.

Ifølge Metro er det blevet fastslået, at hun var gravid i ottende måned, da hun døde. Ligeledes er det kommet frem, at hun var i aktiv fødsel, da hun gik bort.

I rapporten fra obduktionen fremgår det, at der er flere mulige dødsårsager. Det vurderes, at hun er død af enten åndedrætsbesvær eller eclampsia, som kan forårsage anfald under graviditeten.

“Desværre er der mange, herunder medier, der har spekuleret i, om hun har gjort noget ved sig selv. Det er meget sårende,” siger hendes agent, Kimberly Holland, til CBS.

“Nu da vi kender sandheden, vil der forhåbentlig være mange, der siger undskyld.”

Højdepunktet i hendes karriere, var hendes guldmedalje ved OL i Rio. Det er dog ikke den eneste OL-medalje, hun har vundet. Hun har også vundet både en sølv- og bronzemedalje.

Ydermere vandt hun også en guldmedalje i 100 meter ved VM i London i 2017. Derfor er der ingen tvivl om, at Tori Bowie har haft en succesfuld karriere inden for løb og atletik.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024