Onde kommentarer om tennisstjernes krop: Nu blander Holger Rune sig i debatten

Foto: Marcio Machado/Eurasia Sport Images/Getty Images

For nylig delte Amanda Anisimova hadefulde kommentarer, som hun havde modtaget. Det har nu fået Holger Rune til at reagere.

Holger Rune mener at ‘had er underligt’, hvilket han har kommenteret på opslaget fra Amanda Anisimova.

Anisimova delte for nylig et billede af sig selv på sin story på Instagram, der medførte en ondsindet kommentar om hendes overkrop.

“Det er den mest uatletiske krop nogensinde. Smalle skuldre og store bryster,” lød det i kommentaren til Anisimova.

Læs også: Holger Rune deler vandene: Nu blander John McEnroe sig i debatten

Den kvindelige tennisspiller ønskede dog ikke, at det skulle gå ubesvaret hen. Derfor valgte hun at tage et skærmbillede af beskeden, så hun kunne svare på den:

“Jeg ved ikke, hvad jeg skal tænke? Lol. Mængden af personer, der hver dag kommenterer på mine opslag på de sociale medier. Kommer aldrig til at forstå, hvad et handler om.”

“Men nyd jeres liv. Jeg vil nyde mit. Tak for alle jeres input.”

Læs også: Holger Rune deler video af fans: ‘Ulækkert og respektløst’

Holger Rune har nu svaret på opslaget fra Anisimova, hvor han også kom med en idé til, hvordan man kan stoppe folk fra at dele denne type kommentarer.

“Had er underligt og giver ingen mening. Måske hvis alle blokerede folk, der delte had. Det ville bare være dem og deres had?” skrev han som svar til Anisimovas opslag.

I løbet af de seneste år, er der flere spillere, der har åbnet op omkring den store mængde had, der følger med på de sociale medier som succesfuld sportsstjerne.

Desuden offentliggjorde Anisimova også for nylig, at hun ville tage en tidsubestemt pause fra tennis, da hun vil fokusere mere på sit mentale helbred i en periode.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024