Oscar Piastri frustreret over Lando Norris’ præstation

Foto: Vince Mignott/MB Media/Getty Images

McLaren-kører Oscar Piastri var frustreret over Lando Norris’ præstation i Spaniens Grand Prix.

McLaren-kører Oscar Piastri kunne ikke lade være med at beklage sig over én ting, der forhindrede ham i at opnå det bedste kvalifikationsresultat i hans karriere.

Hans frustration kom i kølvandet på, at Lando Norris skabte glæde i McLaren-lejren, da han sluttede som nr. 3 i kvalifikationen i Spaniens Grand Prix.

Den australske kører var ikke helt tilfreds med sit eget resultat. Han sluttede som nr. 10, men mener, at han havde potentiale til mere. Det kunne han have gjort, hvis han ikke havde begået en dyr fejl i sidste del af kvalifikationen.

“Det var en skam, at jeg ikke fik det gjort i dag. Vi var med i hele kvalifikationen. Jeg var på en god omgang og kom for sent ind i sving 10, hvor jeg ramte den våde del af banen. Og så var min omgang ovre,” sagde han ifølge RacingNews365.

“Det var en skam. Vi kunne have haft begge biler deroppe, synes jeg. Jeg løb bare tør for talent.”

McLaren-boss Zak Brown anerkendte de positive fremskridt, men Piastri stak igen lidt til sig selv. Det gjorde han ved at indrømme, at en af kørerne kunne have klaret sig bedre.

På trods af, at han var skuffet over sin 10. plads, kom han med en indrømmelse. Havde det været tidligere i sæsonen, havde han nemlig været tilfreds med resultat.

“Hvis du havde givet mig en 10. plads i de første 5-6 løb, havde jeg været rigtig glad. Så jeg synes, det er et godt problem at have på en måde. Men jeg er irriteret over, at jeg ikke fik mere ud af i dag,” lød det.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024