Overraskende ny kandidat kan udfordre Ricciardo og Norris om Perez’ sæde hos Red Bull

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Der er fortsat kamp om Sergio Perez’ sæde hos Red Bull. Hans kontrakt udløb ved udgangen af 2024, hvor han forventes at blive afløst.

Flere kørere har været kædet sammen med Sergio Perez’ sæde hos Red Bull. Dog har det særligt været Daniel Ricciardo og Lando Norris, der har været nævnt som kandidater. Men nu er en ny kører dukket op blandt kandidaterne.

Ifølge La Gazzetta dello Sport kan Carlos Sainz potentielt lande det Red Bull-sæde, som han tidligere er gået glip af. Han forhandler for tiden med Ferrari om en ny kontrakt, da hans nuværende aftale udløber i slutningen af 2024.

Holdkammeraten Charles Leclerc har allerede underskrevet en ny aftale med holdet, der løber frem til udgangen af 2029. Men Sainz har ikke haft helt så let ved at sikre sig en langsigtet kontrakt.

Han ønsker angiveligt en kontrakt med en varighed på minimum to år, men det ønsker Ferrari ikke at give ham. Derimod ser de helst, at han bare tager imod en etårig forlængelse.

Formår han og Ferrari ikke at nå til enighed om en ny aftale, kan det resultere i et skifte til Red Bull. Det vil nemlig betyde, at han står uden kontrakt, og Red Bull ikke skal købe ham fri.

La Gazzetta dello Sport mener at vide, at Sainz også står højt på listen over kandidater hos Red Bull. Den spanske kører har nemlig en fortid i deres juniorprogram, ligesom han har kørt for Toro Rosso.

Den 29-årige Sainz har også været kædet sammen med Audi i de seneste måneder. Han har dog hele tiden holdt fast i, at han ønsker at blive hos Ferrari. Om det vil være muligt, må tiden vise. Hvis ikke, kan et skifte til Red Bull være på bordet.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024